BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26 Mei 2008

Konsert Nazrey Johani Di Kelantan

Assalamualaikum semua...

Kami baru je dapat lagu2 yang akan dinyanyikan di konsert nazrey nanti...Semua ada 10 lagu...campuran lagu album pertama nazrey dan juga album keduanya yang akan keluar Jun ini.....

Cite sikit pasal album baru Nazrey ni, beliau merakamkan balik lagu2 semasa beiau The Zikr dulu.. contoh2 nye...Airmata Keinsafan, Secerah Pawana, Suci Sekeping Hati dan banyak lagi...tetapi ape yang menariknye album ni, arrangementnye begitu moden dan sangat segar...harmoni pun dipenuhkan dengan chord2 yang pelik...tapi pada masa yang sama, abg Nazrey masih megekalkan suara emas nye yg penuh feel dan lemak berkrim tuh...

So memang sangat2 mantap la album baru nye nanti...tahniah la bang!!!..

Dan Insya Allah, kami kumpulan yang pertama yang akan back up beliau dalam persembahan pertama album barunya itu...wah....Alhamdulillah...beruntung betul...

Ape ape pun..kami kena bersedia supaya tidak menghampakan abg Naz....

Ok la..sehingga bertemu lagi....

25 Mei 2008

Perkembangan Terkini..

Assalamualaikum semua..ape kabar? harap harapnye berada dalam keadaan yang terbaik lah..kami pun Insya Allah ok ok aje...alamak..memang dah lame la kami tak updatekan blog ni..bak kate Faizal..dah bersawang dah....

Tapi Insya Allah blog ini akan kembali aktif....kenape? asal tetibe je baru nak aktif nih...kerana..secara tiba tiba Farhan telah dilanda satu momentum yang sangat besar...momentum ape lak ni...isk isk isk...

Pertamanya, abg Nazrey (ala yg dulu Raihan tu) telah mintak kami Farhan (mcm tak percaye je..) untuk back up konsertnye di Kelantan....dianjurkan oleh kelab Sahabat Nazrey...

Then, Farhan akan mencuba nasib menyertai akademi nasyid...Insya Allah kalau Allah izinkan, kami terpilih, maka kami akan bertanding untuk merebut gelaran Juara Akademi Nasyid....

So...slalu la tune in dan melawat blog ni...kami akan postkan gambar2 dan cite2 terkini tentang segala galanya.....

stay tuned.....