BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21 September 2008

Show di PKNS Shah Alam

Salam...dah alang-alang ada internet ni...biar saye postkan semua aktiviti kami minggu lepas..

Sehari selepas kami ke Behrang bersama anak yatim..kami telah dijemput untuk penghiburkan tetamu2 di PKNS Shah Alam...

Balik dari Rumah anak Yatim Jambo Sakti, saye sampai kat rumah pukul 1 pagi. Memanglah sangat mengantuk...tapi memikirkan show di PKNS esok hari saye terpakse bersengkang mata untuk siapkan minus one lagu Damba Cintamu...Kami ingat nak bawak lagu tu...sebab mase AN kan lagu tu yang banyak orang suka....so buat2 sampai pukul 5 pagi...then saye tak tahan..lalu tido...

Bangun2 dah pukul 11...mixing n mastering seme tak siap lagi...nak kene ada kat PKNS kol 2.30...saye pun (dah la tak reti sangat nak wat mende2 ni)dengan pantas la try and error....sampai pukul 1245 baru siap...

Gerak ke rumah Adi kol 130...CD minus tak burn lagi....nasib baik la....organizer call "awk kat mane? show lambat sket arini..UNIC nak nyanyi dulu..." kata organizer...saye pun...fuhhhhh...lega..... so kami pun bergerak la ke PKNS dengan tenang....

Sampai sane...jem nye MasyaAllah....sampai nak parking memang la payah...last2 kami berjaya masuk ke basement (lepas adi terpakse cut "q"..maaf ye abg wira merah)...then masuk la dalam PKNS...Subhanallah....tak pernah saya tengok manusia seramai ni...padat..sangat2 padat...kami nak ke pentas pun susah...(dah lah lambat)....

Sampai ke ke pentas je..UNIC tengah menyanyi...so kami pun standby kat blakang...."Farhan kene nyanyi n main game sejam tau...", kate Faizal Farhan kpd kami...Iskkk...sejam?? Ape nak melalut sejam nih...isk3 (heh kpd Hafiz Hamidon, sejam show = sejam rekoding percuma yee...)

So Alhamdulillah..show pun ok....segalanya berjalan lancar...pada hari tu kami nyanyi lagu..Mari berhibur, terlalu istimewa, Thank you Allah ngan Single kami Ya Muhammad....
Respon pun ok..segalanya ok la...so....rasenye sampai sini dulu kot...Insya Allah ade berita lain akan disertakan...

Ape2 pun...doakan Allah memudahkan perjalanan kami....

Terima kasih....

Anwar Farhan..

0 comments: