BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22 Oktober 2008

Gamba utk Sho@IOI Putrajaya

Salam..

Post ni Insya Allah pendek je...hehe..just nak share gamba mase kami (Farhan dan Inheart) sho dekat Jamuan raye IOI Putrajaya..bersama Traxx FM dan banyak lagi...kalau tak silap..Berita Harian bahagian Ratu 16 Oct ade kelua pasal sho ni...ade la gambar Farhan dan Inheart dalam tu terpampang...saye dapat tau pun pasal pagi2 tengah keje..tetibe dapat call dari Hafiz Inheart..."bang...surat kaba smlm..ada terpampang muke kite..." dah la mase tu dekat kol 7 pagi...saye ingatkan nape la mamat ni tepon pepagi ni...ok..berbalik kpd topik asal...so kat bawah ni ade la sesikit gambar kenangan utk sho ni...

Pic1 - Farhan dengan pesakit HIV

Pic2 - Farhan, Inheart n Khairul (adik kerol Inheart)

Pic3 - Farhan n Rafiq Infinatez

Pic4 - Farhan n anak yatim sebelum balik...

Rumusan Sho : Sho ok...sangat meriah...dengan MC nye dari Traxx FM...memang gempak!!..saun sistem satu pengalaman baru utk kami..sebab ada delay...so time nyanyi susah nak timing..(Nasib ade Rafiq Infinatez yg bagi tempo by tepok tangan kuat2...Thanks bro)..delay tu sebab tade monitor...so kami dengar balik sore kami lambat...tapi overall seme was FANTASTIC !!!!.... thanks all for the support and memory...

Dari Meja Farhan (padahal kat CC)

wasalam...

0 comments: