BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22 Oktober 2008

Gambar utk show terkejut @ IIC

Salam seme..kepada adik2 dekat IIC...kalau nak ada pic dalam blog ni...sila sila la...post kpd kami ye....so ni ade sket gambar2 semase show terkejut kami kat IIC malam 16 Oct yang lepas..

Tapi sebelum tu...kene cite dulu...pada 12 Oct...pun kami ada sho...mase tu sho kat Stadium Melawati utk Rumah Terbuka Pas Pusat...Ape nak cite pasal sho tu ek....hmm...mengikut kata MC pada hari tu...sambutan rumah terbuka kali ni adalah yang terbaik...memang sangat la ramai orang pada hari tu...

Hari tu...farhan tak cukup ahli...so kami import rakan2 AN yang lain...patut ade gabungan 3 kumpulan..tapi sebab masalah teknikal...Alif dari Dvision tak dapat join..so...ada Anwar Farhan, Hafiz Inheart dan Firdaus Inheart...kire sho dari AN la ni...so kami belasah lagu2 yang senang seperti Lebaran ini, Suara Takbir dan acapella lagu Thank you Allah bersama paluan jembe oleh firdaus... Mase kami tengah nyanyi...Mursyidul AM Pas Tok Guru Nik Aziz pun sampai..so sempat la snap gamba die...tu je bukti kami sho kat sane...heheh....

Ok berbalik kepada sho di IIC...wah..sambutan memang sangat meriah...dengan majlis yang sangat sempoi di acarakan okeh Pi'e (die ni grup nasyid gak..penah jumpe mase kami sho kat pertandingan nasyid Sek Taman Melati tak lame dulu) dan kawannye.....(sori lupe name..jgn mare bro)....

So mlm tu kami nyanyi lagu raye....spt lebaran ini, suara takbir dan jugak lagu Terlalu istimewa...saje nyanyi lagu tu..nak mengimbau kembali kenangan mase AN dolu2....(isk...tak ble ingat...kalau ingat sure terkenang2...hmmm.....ok ok...dah la tu mengelamun). Kami sempat la bergambar kenang- kenangan ngan siswa n siswi IIC ni...then In heart nye turn la....derang biase la..kate tuan rumah....mendapat tepukan bergemuruh dari sidang hadirin...derang start ngan lagu raye...Menjelang hari raye...tapi In heart biase la...lagu tu diubahnye....so kalau nak dengar versi depa...buat2 la rajin gi tengok sho depa....
In heart pun ada nyanyi lagu mase AN...lagu...Terima Kasih guru...time tu memang terkenang balik la mase AN....(haih)...terutame mase part....

"Guru..terima kasih..atas segala..jasa dan baktimu..ooOoo..dikau penyemai benih...kejayaanku...aspirasi buatkuuuu...."

Haa...part tu la...heheh....hmm...rasenye da panjang da post ni..ingat nak post gambar je..tapi da melalut jauh....ada banyak lagi gambar2 event yg kitrang gi....tapi mcm tak sempat je nak cite seme arini...terutama Sabtu baru ni...18 hb...perghh...hari tu kami ada 3 sho...memang malam tu seme FLAT abis....(wah tak sangka begini penat jugak buat keje ni eh....~sighs..)

So ada banyak lagi gamba akan di upload ni...so stay tuned....

Wasalam...

0 comments: