BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16 Oktober 2008

SHOW TERKEJUT...

Salam semua..pekaba...hmm...update terkini..semalam petang dalam kol 3..bila saye bari balik rumah dari kerja...tengok2 kat phone...ade miskol n sms...dari Faizal Farhan...."Firdaus (Inheart) ajak kite show kat IIC malam ni...nak gi tak?"

Saye pun...pk2...then saye kate ok gak la..sebab Adi pun dan ok...so malam semalam kami telah bersama-sama Inheart memeriahkan majlis jamuan raye Kelab Nasyid IIC...IIC ni International Islamic College..yg terletak di Gombak...

Meriah jugak la...sebab semua yang datang tu memang pecinta nasyid...then wat sho ngan adik2 Inheart kami...rase macam masih kat AN lak sebab asik show sekali je....THANKS INHEART.....then org yg datang pun ble tahan happening....so mcm sambutan agak memberangsangkan...Thanks you all!!...kepada yang ada bergambar dengan kami malam semalam...sila la postkan kpd....anwarteguh@gmail.com....InsyaAllah gamba yg fotogedik akan saye post kat blog ni....

Esok (Sabtu, 18 Oct)kami akan sho lagi ngan Inheart..dekat Dewan Kg Cheras Baru (kalau tak silap)..bersama anak yatim di sana....then malamnye kami akan ke rumah Hafiz Hamidon..nak rekod lagu Damba Cintamu versi acapella...bagus ni..ble blaja pasal rekoding and mixing...hehe...skang saye tengah sangat berminat wat mende2 tu seme...

So...setakat ni je update terkini....gamba2 tu ade..tapi mcm biase la..kat opis ni tak ble nak upload gamba..so terpakse tangguh dulu bab gambar...hehe...

ok la...wallahualam...

Sekian.....

0 comments: