BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12 November 2008

SALAM SEMUA!!!

Assalamualaikum...

Wah3...tak sangka ramai jugak org yg mengikuti blog kami ni..ingat ke...tade..so saje la tak update lame2...nak tengok ade org riot ke tak..hehehe..(cover line)

Maaf la kengkawan seme..lame tak diupdate blog yg dah mule bersawang ni...hehe...Almaklum la...masing2 sibuk skit...FARHAN pun semua sedang berhibernasi..bagi mendapatkan tenaga..nanti nak meletup....hehe...mengarut da ni..

Ape2 pun, saye sengaje singgah kejap nih...sebab tengok kat shout out box tu dah ramai komplen blog ni tak dikemaskinikan...hmm...Gambar dan video dalam handphone ni pun banyak lagi tak diuploadkan...huhuh...

Ape ape pun...just nak cite..aritu mase Majlis Inheart bersama anak yatim anjuran mereka, rase macam AN reunion....sebab ramai warga AN datang... antaranye....kakak2 make up...kak ju n hubby die yg kool tu, kak mas, kak V...then ade Shah, Sofieya, MV, Zul Dvision, Hafiz Hamidon, Achik Djembe, Salleh Brotherz, Kak Zuliana..dan ramai lagi (sori yg x disebut..)...tapi mmg meriah yg amat sangat...

Kami bergurau senda..gelak ketawa...mmg rindu kat AN la... kan bess kalau TV9 ble buat Reunion mcm tu.......APE KATE??
SO..nanti saye uploadkan gambar2 mase event ni eh...ok la.... Thanks for always coming and checking on our blog....

Sampai sini dulu...sekian....