BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22 Disember 2008

Selamat Tahun Baru...

Assalamualaikum semua!!!!

Ape kabar??? Wah..lame sungguh rasenye tak menjengah ke halaman terchenta nih....isk3...itulah...masing2 sibuk la katekan...Farhan setelah pack dengan Show pada bulan Oct (lepas raye) tlah mengambil cuti panjang....so x banyak aktiviti yang kami buat baru2 ni...

Ape pun....Farhan nam mengucapkan....selamat menyambut Awal Muharam dan juga selamat tahun baru kepada semua..biase la..bile tahun baru ni....secara kebiasaannye kite akan sibuk dengan azam tahun baru..jadi..azam tahun lepas mcm mane? tercapai? berape persen? 20%? 50%? 100%? ape pun..harap usaha dan iltizam anda sume mencapaikan ape yg anda seme azamkan.....

Ok la..dah mcm DJ radio plak....(ble la apply jadik DJ kat NasyidFM)...al maklumlah...siaran radio internet yang semakin mendapat hati peminat....mana tau satu ahri jadi radio no satu lak....

Malam Ahad yang lepas, Farhan telah dijemput mengadakan persembahan sempena Malam ANSARA 2008. Iye..malam main ANSARA...di PWTC.....tapi yang lebih menarik...selalunye...kami akan berkongsi pentas dengan kumpulan Inheart....tapi kali ni...entah mcm mane....kami berkongsi pentas dengan kumpulan "abg" kpd Inheart iaitu Infinatez....dorang ni plak memang bukan calang2 kumpulan.....nengok dorang punye sound check pun dah meremang bulu roma...memang sangat2 berbakat dan gempak...InsyaAllah cerah sangat masa depan kumpulan nih...Ni ade gambar kenangan bersama mereka malam tuh...

Malam tu juga dihadiri oleh Dato Mukhriz Mahathir sebab die pengerusi Ansara nih...so dapat la peluang menyanyi depan Dato Mukhriz...

Malam tu kami mulakan dengan Selawat...(supaya org tau kami ni kump nasyid)....then, kami nyanyi lagu "Terlalu istimewa" dan "Hero" (campuran English dan Spain)...Skang kalau anda sempat datang ke show kami, memang lagu Hero ni lagi feveret...Pertama sebab kami suka dengan konsep yang sebegitu...dan kedua sebab kami rasakan lagu tu sesuai ngan sume orang tak kiralah siapa...lagu tu pun menceritakan tentang perlunya kita menjadi wira kepada diri kita sendiri untuk berjaya...motivasi tuh....

So, malam tu memang lancar.....Alhamdulillah....Semua dapat menerima kami dengan baik sekali..(lame tak nyanyi depan ramai orang)...Ape2 pun...kami bersyukur dengan peluang ini...

Hmmmm....malam ni InsyaAllah kami akan training ngan Inheart...sebab kami ada buat satu lagu bersama...Imsya Allah lagu ini akan dikeluarkan tak lame lagi.....

Jadik....nasik kat tepi ni pun dah sejuk..(dekat kedai makan ni sebenarnye)...so sampai di sini sahaja dulu.....haaa..satu lagi...Insya Allah 27 Dis ni kami akan beraksi bersama Inheart dan kumpulan lain di Nasyid GiG 2008...dengar cite ramai artis nasyid yang akan perform.....daptkan info di nasyeed.com....

OK lah....salam rindu dari kami kpd anda........

FARHAN..